Om Værstasjonen

Værstasjonene til BJFF driftes på dugnad, i hovedsak av én person, så hvis det oppstår feil kan det ta tid før det blir reparert. Vær tålmodig og sjekk innom senere.

Vi har en Davis Vantage Pro 2 på Toppenhytta / Altevatnet som ble installert i april 2011, og en Holfuy Extra Station som går på solcelle og batteri, på Leinahytta som ble installert sommeren 2018.

Data samles inn fortløpende og sendes gjennom Weather-Display, som behandler dataene og legger alt ut på nettet. Værstasjonen har instrumenter for måling av temperatur, vind/vindretning, nedbør og luftrykk. Disse er plassert optimalt for høyest mulig nøyaktighet.

Om malen som blir benyttet

Malene er designet av CarterLake.org med PHP konvertering av Saratoga-Weather.org.
En spesiell takk til Kevin Reed ved TNET Weather for hans arbeid p den orginale Carterlake malen, og for hans design av den grunnlegende PHP styringen av websiden.
En spesiell takk til Mike Challis fra Long Beach WA for hans 'wind-rose generator', 'Theme Switcher' og CSS hjelp med disse malene.
En spesiell takk går også til Ken True fra Saratoga-Weather.org for AJAX's oppdatering av data, for hans 'dashbord' design og integrering av TNET Weather common PHP site design for denne siden.

Malen er basert på orginaldesign fra Designs by Haran.

Takk til Arnt Soløy fra Kulstaddalen Værstasjon, Mosjøen og Runar Gundersen fra Konnerud Værstasjon, Drammen for den norske oversettelsen av språkfilene.

Templaten er XHTML 1.0 gyldig. Valider XHTML og CSS koden for denne siden.